Det er ikke alle Spar Nord-kontotyper, du har mulighed for at forbinde med din ERNIT-profil.

Alt afhængigt af din egen aftale med Spar Nord kan listen over kompatible konti variere, men fælles for alle konti er, at det kun er muligt at forbinde de konti, som din netbank lader dig både indsætte penge på samt hæve penge fra.

Har du bankrelaterede spørgsmål, kontakt venligst Spar Nord direkte på 70 80 10 91.

Kontakt ERNIT Support på support@ernit,com for spørgsmål vedrørende ERNIT-appen.

*Opdateres*