Som Spar Nord-kunde har du nu mulighed for at bruge ERNIT med rigtige penge. Fra ERNIT-appen kan du med få klik forbinde til din bank, og efterfølgende både oprette og forbinde konti til dine børn.

1. Åbn menuen i ERNIT-appen.
  2. Tryk på Min profil.
  3. Tryk på Forbind til bank
  4. Tryk på Forbind med Spar Nord
  5. Godkend Vilkår og nemID.
  6. Vælg den konto på listen som du vil hæve og indsætte penge fra. Dette kan ikke fortrydes.
  7. Forbind herefter dine børn til modtagerkonti.
  8. Tryk på Opret en ny konto, hvis du mangler en børnekonto.
  9. Nu er du klar til at overføre rigtige penge til dine børn.

Læs mere om kompatible Spar Nord-kontotyper her.