Som Spar Nord-kunde har du mulighed for at bruge ERNIT med rigtige penge. Fra ERNIT-appen kan du med få klik forbinde til din bank, og efterfølgende både oprette og forbinde konti til dine børn. Læs mere her

Hvis du ikke er kunde i Spar Nord

Hvis du ikke er kunde i Spar Nord, kan du på nuværende tidspunkt kun bruge ERNIT med 'legepenge'. Vores erfaring med børn er, at de foretrækker at bruge appen med rigtige penge og tager det mere seriøst ift. opgaver, opsparing og dét at bruge penge. Mange af forældrene bruger således ERNIT til at holde styr på opgaver og opsparing.