ERNIT er lavet ud fra en vision om at lære og styrke børns finansielle færdigheder, som skal give dem en finansiel frihed og tryghed når de bliver ældre. Det betyder selvfølgelig, at det giver bedst mening at bruge ERNIT sammen med et barn. Vi skelner også mellem to typiske typer brugere, nemlig forældre og børn. App'en er derfor også lavet forskelligt til hhv. forældre og børn. ERNIT sparegrisen er 100% rettet mod børnene.

Vi har dog alligevel et par forslag til hvordan ERNIT kan bruges

• Brug den som velgører til et barn i din nærmeste kreds. Du kan indirekte støtte dit barnebarn, gudbarn eller andre børn med pengedonationer, lommepenge, fødselsdagspenge eller "bare-fordi-penge".
  • Brug den som kommende forælder og start en opsparing til dit barn. Det kan du gøre ved fx at overføre ugentlige lommepenge til barnet. Så ligger der en fin opsparing klar og venter, til når de er store nok til at gå i gang med deres egen.

Har du spørgsmål til hvordan du kommer i gang eller andet, er du velkommen til at skrive, så hjælper vi dig i gang.

God fornøjelse 😊