I skrivende stund er det sådan, at man lige nu kun kan benytte sig af ERNIT funny money og altså ikke rigtige penge endnu. Vi arbejder dog på fulde drøn på en bankintegration, som skal gøre det muligt at sende rigtige penge afsted fra konto til konto.
Vi kan endnu ikke give en eksakt dato for lancering, men vi kan løfte sløret for at bankintegrationen bliver til efteråret med Spar Nord Bank.
Det betyder altså, at når forældre overfører 5 kroner til barnet, vil de 5 kroner trækkes fra forældrenes konto og indsættes på barnets konto.

Pengemæssigt er det således ren leg pga den nuværende funny money-løsning, og det skulle gerne forblive en leg når rigtige penge kommer i spil. Sådan helt krakilsk beskrevet, vil børnene ikke mærke forskel, oplevelses- og læringsmæssigt på funny money og rigtige penge.
Vores erfaring med børn og ERNIT er at de foretrækker at bruge ERNIT med rigtige penge og tager det mere seriøst ift. opgaver, opsparing og dét at bruge penge.

I ventetiden anbefaler vi at I snakker med børnene om digitale penge og øver opgaver, opsætter pligter og mål for opsparing i ERNIT app'en.